Sinovi bivšeg srpskog fudbalera slikali se sa Zlatanom Ibrahimovićem i sa tri slova dali opis fotografije

16.07.2022

10:58

0

Autor: 24sedam

Iskoristili privilegiju što Ibra voli njihovog oca

Sinovi bivšeg srpskog fudbalera slikali se sa Zlatanom Ibrahimovićem i sa tri slova dali opis fotografije
zlatan ibrahimović - Copyright Profimedia

- Bog!

Ovako je Miroslav Mihajlović, najstariji sin Siniše Mihajlovića opisao fotku na kojoj sa dva rođena brata pozira u društvu Zlatana Ibrahimovića. Da bi se video kontrast i koliko vreme brzo prolazi, Mihajlović junior je objavio i forku sa Ibrom iz svojih najmlađih dana, ali tada se njegov najmlađi brat nije ni rodio.

Instagram printscreen
Miroslav, Nikolas, Ibrahimović i Dušan Mihajlović

 

Do susreta sa zvezdom Milana došlo je na Sardniji, gde Mihajlovići imaju kuću za odmor i svake godine tamo provode nekoliko nedelja zajedno, dok je Ibrahimović kao i prošlog leta odabrao ovo italijansko ostrvo za predah pred odlazak na pripreme sa ekipom.

Pored Miroslava na slici sa Ibrahimovićem nalaze i srednji sin Dušan, kao i najmlađi Nikolas. Miroslav i Dušan odavno ne igraju fudbal, mada su pre nekoliko godina pokušali da kroz selekcije Lacija dostignu slavnog oca, a najmlađi Nikolas trenira vaterpolo i već je, sudeći po slici, dostigao korpulencijom svoju stariju braću.

Instagram printscreen
Miroslav i Dušan Mihajlović sa Ibrahimovićem+

Mihajlović ima i dve starije ćerke: Viktoriju i Virdžniju. Mlađa Virdžinija ima ćerku i u vezi je sa fudbalerom Beneventa Italijanom Aleksom Voljakom.

Inače, Mihajloviev odnos sa Ibrahimovićem dugo je bio primer kako se mržnja sa terena može promeniti u veliko prijateljstvo i više od toga.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike