Nestvarne scene u srpskom fudbalu, "kidnapovali" igrače usred bela dana na ulici, pa ih "primorali" da potpišu ugovor sa Novim Sadom!

18.07.2022

09:51

0

Maskirani muškarci u crnim džipovima najpre su pokupili Rajčevića, a potom i Matijevića

Nestvarne scene u srpskom fudbalu, "kidnapovali" igrače usred bela dana na ulici, pa ih "primorali" da potpišu ugovor sa Novim Sadom!
KMF Novi Sad - Copyright Printscreen/Instagram/kmfnovisad

Novosađani su ove sezone dobili još jedan klub koji će pratiti u najelitnijem domaćem rangu, a reč je o futsal ekipi.

KMF Novi Sad biće učesnik Prve lige Srbije, a iz tih razloga su morali da rade na pojačanjima, pa u novu sezonu ulaze sa reprezentativcima Slobodanom Rajčevićem i Nikolom Matijevićem.

A, iz kluba su rešili da velika pojačanja dovedu u klub ni manje ni više nego "kidnapovanjem".

Naime, maskirani muškarci u crnim džipovima stigli su najpre u Zrenjanin i "kidnapovali“ na ulici najpre Rajčevića, a zatim su se uputili po Matijevića u Loznicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KMF Novi Sad (@kmfnovisad)

 

Jasno je od samog starta da je reč o sjajoj marketinškoj ideji šaljivog karaktera, koju će, kako je i sam klub potvrdio, koristiti samo u te svrhe.

 - Uprava našeg kluba nije odmarala, već je punom parom radila na pojačanjima za predstojeću sezonu. Uz produžetak saradnje sa Radmanovićem, Popovićem, Aleksićem, Papovićem i Savkovićem, dva velika imena stižu u Novi Sad. Nikola Matijević, sada već bivši futsaler Loznice, sa kojom je osvojio titulu prvaka države, nosiće naš dres u sezoni 2022/23. Uz Nikolu, svima dobro poznato ime na srpskoj, ali i evropskoj futsal sceni, popularni Boba Rajčević postaje Novosađanin - navodi se u opisu snimka.

Verovatno najoriginalnije predstavljanje igrača na ovim prostorima, a i šire.
 
Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike