Užasni međuljudski odnosi u PSŽ-u: Procurio snimak, da li on dokazuje da Nejmar ne podnosi Mbapea (VIDEO)

13.07.2022

11:01

0

Deluje na prvi pogled baš loše

Užasni međuljudski odnosi u PSŽ-u: Procurio snimak, da li on dokazuje da Nejmar ne podnosi Mbapea (VIDEO)
FotoJet - Copyright Printscreen/Twitter/Troll__Footbal

Zna se da stvari u Pari Sen Žermenu nisu idealne, a sada se pojavio snimak na osnovu koga se mogu potvrditi glasine da Kilijan Mbape nije u dobrim odnosima sa Nejmarom.

Na snimku se vidi kako Mbape prilazi Nejmaru da rade zajedničku vežbu, a onda ga Brazilac "kulira" i čeka da se pojavi Lionel Mesi da bi sa njim odradio zadatak koji je trener zadao. Za to vreme je francuski reprezentativac stajao pored sa ispruženim rukama.

Pogledajte, pa recite da li i vama ovo deluje tako:

 

 

PSŽ je posle (po njihovim standardima) neusešne sezone promenio i trenera i sportskog direktora, ali je uspeo da zadrži Mbapea za nenormalnu sumu. I ne samo da mu je dao  neshvatljivo veliku količinu para, nego se šuška i da je igrač dobio mandat da kadrida po klubu, odnosno da bira trenera i sportskog direktora.

Šta god da je istina, činjenica je da je Mbape najplaćeniji igrač sveta, pa tako i PSŽ-a, čime je svakome postalo potpuno jasno da Nejmar više nije prva zvezda tima.

Dok neki misle da je u pitanju bilo očigledno ignorisanje, drugi navode da je Nejmar čekao trenera i da je vežba izvedena kako je trebalo da bude izvedena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike