Svi koji su napustili Rusiju su izdajnici! Ostavljaju drugove na cedilu, umesto da poljube ruku - "Grof" Božović osuo paljbu po legionarima

13.07.2022

05:46

0

Nekadašnji trener Zvezde nije imao razumevanja za internacionalce

Svi koji su napustili Rusiju su izdajnici! Ostavljaju drugove na cedilu, umesto da poljube ruku - "Grof" Božović osuo paljbu po legionarima
grof - Copyright Profimedia

Bivši trener Crvene zvezde Miodrag Božović i te kako je poznat kao čovek koji uvek kaže šta misli, a sada je imao teške reči za sve one koji su napusitli Rusiju, zemlju u kojoj je proveo najveći deo trenerske karijere.

Bivši trener Arsenala iz Tule, Lokomotive iz Moskve, Rostova i Krila Sovjetov nije se libio da iskaže svoje mišljenje o izbacivanju ruskih klubova iz evropskih takmičenja, ali strancima koji su napustili Rusiju zbog situacije u Ukrajini.

- Suspenzija ruskog fudbala je prava sramota! Niko ne treba da dira sportiste. Svi političari koji kažu da politika nema veze sa sportom su lažovi. Sport sada jeste visoka politika. A mislim da će izolacija trajati bar dve ili tri godine.

Nije se tu Božović zaustavio, već je nastavio još oštrije:

- A legionari koji su napustili Rusiju su izdajnici! Treba da poljube ruku koja ih hrani. Imaju dobre ugovore. Ne govorim da je vojna operacija dobra stvar, ali internacionalci nisu imali nikakve probleme. Sada jednostavno izdaju svoje drugove i sve ljude koji su im plaćali velike pare. Ni u jednoj drugoj zemlji ne bi zaradili kao u Rusiji. A tako velika zemlja ima mnogo načina da razvija fudbal. Tako da će odlazak legionara na kraju ipak doneti korist.

Božović je prošle sezone sa Arsenalom ispao iz Premijer lige Rusije, posle čega je napustio klub.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike