Zvezdini klinci će pamtiti ovaj dan zauvek! Neverovatan je osećaj!

10.07.2022

21:18

0

Autor: 24sedam

Niški Radnički je savladan sa ubedljivih 4:0

Zvezdini klinci će pamtiti ovaj dan zauvek! Neverovatan je osećaj!
FK Crvena zvezda10 - Copyright MN Press

Pamtiće do kraja života 10. jul 2022. godine, Zvezdina deca - Stefan Leković i Vladimir Lučić, koji su imali priliku da "osete" Marakanu i zaigraju na otvaranju Superlige u utakmici u kojoj je niški Radnički savladan rezultatom 4:0.

Ušao je Stefan Leković, štoper rođen 2004. godine na teren u 82. minutu umesto Marka Gobeljića i pokrio poziciju u "srcu" odbrane.

- Neverovatan osećaj. Ja sam Zvezdino dete, u klubu sam već 12 godina i posle svega toga debitovati za prvi tim je nestvarno. Kada mi je rečeno da ću ući u igru, zaista ne znam šta sam pomislio, ali bio je to ogroman naboj emocija. Hvala stručnom štabu na ukazanom poverenju - rekao je Leković.

Vladimir Lučić je dve godine stariji od Lekovića i igra na poziciji krilnog napadača, a u igru su ušli zajedno, s tim da je mladi Lukić zamenio Aleksandra Kataija.

- Ovo je veoma važan dan u mom životu. Presrećan sam zbog debija, hvala Misteru na ukazanoj šansi i ovo je nešto što ću pamtiti do kraja života. Nadao sam se šansi, vredno radim, borim se i drago mi je što sam zaigrao. Sve se nekako brzo desilo kad mi je rečeno da ću ući u igru, ali sam osetio izuzetnu sreću - podvukao je Lučić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike