Dobiješ igrača za džabe, prodaš ga za 105 miliona evra, pa ga vratiš u klub bez obeštećenja! Pogba je opet Juventusov!

11.07.2022

11:20

0

Autor: 24sedam

Posle šest godina Francuz se i zvanično vratio u Staru damu

Dobiješ igrača za džabe, prodaš ga za 105 miliona evra, pa ga vratiš u klub bez obeštećenja! Pogba je opet Juventusov!
profimedia-0706552563 - Copyright Profimedia

E tako se radi posao! Juventus je 2016. godine prodao Pola Pogbu Manečster junajtedu za 105 miliona evra, a sad ga je vratio bez potrošenog centa!

Francuz je od danas i zvanično ponovo član Stare torinske dame. Potpisao je četvorogodišnji ugovor po kojem zarađivati osam miliona evra godišnje, plus dva kroz potencijalne bonuse.

Dres Juventusa Pogba je sa mnogo  uspeha nosio od 2012. do 2016. godine i za to vreme na 124 utakmice postigao 28 golova, a osvojio je četiri titule prvaka Italije, te po dva Superkupa i Kupa.

- Kada kažemo "zbogom", posle divne avanture koju smo zajednu proživeli, u srcu ostane zrno nade da ćemo se ponovo videti, pre ili kasnije. Sa Polom je bilo baš tako. Bile su to godine u kojima je Pogba postao "ludi šampion" i osvojio mnogo toga u crno-belom dresu - stoji u saopštenju Juventusa.

 

 

Juventus je dakle odradio odličan posao sa Pogbom, ali se to za Mančester junajted ne može reći. Upravo suprotno.

Klub sa Old Traforda je definitivno gubitnik u celoj priči. Za one koji se toga ne sećaju, Pogba je 2012. u Juventus došao upravo iz Junajteda i to bez obeštećenja. Četiri godine kasnije "crveni đavoli" su  ga kupili od istog tog Juvenutsa za  pomenutih 105 miliona evra, a sada je ponovo napustio Junajted bez centa obeštećenja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike