Mozzart daje najveće kvote na svetu na Partizan, Čukarički i Mladost

09.07.2022

10:06

0

Najjači koeficijenti već od prvog kola u Mozzart Bet Superligi

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Partizan, Čukarički i Mladost
FK Partizan - FK Spartak Trnava - Copyright FK Partizan/Miroslav Todorović

Navikli ste već da u Mozzartu uvek možete pronaći najbolje koeficijente, a za Mozzart Bet Superligu u svakom trenutku, već od prvog kola, na raspolaganju imate najveće kvote na svetu.

Juče je to bio slučaj sa Voždovcem, a danas bukmejkeri Mozzarta daju najjače kvote na trijumfe Partizana protiv Javora u Ivanjici, potom na slavlje Čukaričkog na Banovom brdu protiv TSC-a, odnosno na pobedu Mladosti u Lučanima u sukobu sa Spartakom.

JAVOR - PARTIZAN (SUBOTA, 20.00), DVOJKA 1,27

Već na startu povratničkog ciklusa među najbolje domaće klubove na stadion kraj Moravice stiže Partizan. Čeka ekipu Igora Bondžulića prilično težak posao, a cilj Javora postavljen tokom priprema je borba za mesto u plej-ofu. U četiri provere Ivanjičani su ostvarili tri pobede i remi. Savladali su Voždovac 3:1, Dečić 3:2 i Jedinstvo Bijelo Polje 3:1, dok je protiv Kolubare bilo 0:0. Ipak, tradicija protiv Partizana im ne ide naruku. Crno-beli su vezali 14 pobeda protiv Javora, a na ukupno 31 duelu nikada nisu poraženi, ostvarivši 26 trijumfa i pet remija. Partizan je kandidat za šampionsko zvanje, tokom leta je dobio novog trenera Stolicu i pojačao je redove Filipovićem, Markovićem, Šehovićem i Andradeom, pa bi gostovanje u Ivanjici moglo da bude uobičajeno lako za Beograđane.

ČUKARIČKI - TSC (SUBOTA, 20.00), KEC 2,40

Treće mesto osvojeno prethodne sezone bili su dovoljni za zadovoljsto na Banovom brdu. Čukarički je do evropske vize stigao prilično ubedljivo, ali sada belo-crni žele više. Možda i da razbiju monotoniju u vrhu koji su zaposeli Crvena zvezda i Partizan. Čuka je sačuvala gotovo kompletan igrački kadar na okupu, pa je na novom kormilaru Kerkezu zadatak da napravi iskorak u Mozzart Bet Superligi. Prva prepreka na startu je TSC, takođe naoštren za velika dela. Cilj tima iz Bačke Topole će ponovo biti Evropa, koja mu je u prethodnoj sezoni punoj oscilacija izmakla za malo. Kostur tima je sačuvan, pa Brđane čeka težak posao na startu.

MLADOST LUČANI - SPARTAK (SUBOTA, 20.00), KEC 2,05

Mladost je dugo stabilan superligaš, ali posle smrti Radoša Milovanovića glavnog finansijera, sudbina lučanskog kluba pod velikim je znakom pitanja. Bilo je dosta odlazaka - Danoski, Kostić, Milošević, Lambulić, Tumbasević, Jovanović, Milosavljević - dosta i dolazaka, izdvaja se Žarko Udovičić, ali tako je uvek u Lučanima. Na otvaranju sezone dolazi im Spartak, koji ovog leta ne izgleda toliko ambiciozno. Najbolji igrači su napustili klub, pa i mesto u plej-ofu deluje nerealno.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike