Donacija Bolnici za pedijatriju "Dr Olga Popović Dedijer" - Kompanija Mozzart nastavlja sa akcijom opremanja dečjih klinika

04.07.2022

15:45

0

Autor: 24sedam

Nabavljeni su potrebni ormani i paravani

Donacija Bolnici za pedijatriju "Dr Olga Popović Dedijer" - Kompanija Mozzart nastavlja sa akcijom opremanja dečjih klinika
Promo/Mozzart

Kompanija Mozzart nastavlja sa društveno odgovornim akcijama usmerenim na pomoć dečjim odeljenjima najvećih klinika u Srbiji. Bolnici za pedijatriju "Dr Olga Popović Dedijer", koja se nalazi pod okriljem Kliničko-bolničkog centra "Zvezdara", upućena je donacija zahvaljujući kojoj su nabavljeni potrebni ormani i paravani.

- Želim da se zahvalim u ime KBC Zvezdara, kao i osoblja Bolnice za pedijatriju "Dr Olga Popović Dedijer" za ovu divnu donaciju od strane kompanije Mozzart, koja ne samo da je društveno odgovorna, nego je i jako uviđavna kada su naše potrebe u pitanju.

I ranije smo imali jako lepu saradnju, baš kao i ovog puta, a nadam se da će tako biti i ubuduće - istakla je Dragana Palalić, glavna sestra Bolnice za pedijatriju "Dr Olga Popović Dedijer".

Promo/Mozzart
 

U okviru velike Mozzartove akcije opremanja dečjih klinika pomoć su do sada dobili Klinički centar Niš, Višegradska, Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije "Dr Vukan Čupić", Tiršova, Opšta bolnica Pančevo i druge ustanove koje zbrinjavaju najmlađe pacijente širom zemlje.

BONUS VIDEO:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi