Reprezentativci i selektor posetili Mozzartovu besplatnu školu rukometa

12.04.2022

14:16

0

Podsetimo, više od 500 mališana iz raznih krajeva Srbije je u 2021. prošlo kroz školice

Reprezentativci i selektor posetili Mozzartovu besplatnu školu rukometa
Naslovna rukomet - Copyright Promo/Mozzart

Pred važan meč sa Slovenijom selektor rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona i član stručnog štaba Žikica Milosavljević zajedno sa igračima Milošem Orbovićem i Darkom Đukićem posetili su Mozzartovu besplatnu školicu rukometa u Aranđelovcu.

Ovi bivši i sadašnji rukometni asovi učinili su da se deca koja su dobila priliku pre godinu dana da treniraju bez plaćanja članarine na jedan dan osete kao oni veliki, pravi reprezentativci.

 

 

Đeroni je ovo drugi put da poseti male rukometaše i kako kaže mnogih od njih se seća.

- Mislim da je ovaj projekat jako važan zbog budućnosti rukometa u Srbiji zato je važno da ih podržimo. Hvala Mozzartu i Ratku Nikoliću što je pokrenuo ovako nešto i ovoj deci koja su izabrala baš naš sport - rekao je naš selektor.

Promo/Mozzart
 

Sa ovim je saglasan i član stručnog štaba i proslavljeni bivši reprezentativac Žikica Milosavljević.

- Veoma mi je drago što vidim da ovoliko klinaca koji treniraju rukomet. Imaju sjajnu ekipu trenera koji sa njima rade, a ako žele dobre rezultate moraju biti spremni na odricanja. Sigurno će iz ovog kvantiteta izaći i kvalitet“, zaključio je nekadašnji kapiten reprezentacije.

Promo/Mozzart
 

Đukić i Orbović dali su deci savete i pokazali neke trikove sa loptom. Oni su im poručili da je najbitnije da budu redovni na treninzima, da istraju u svojoj želji, te da ako vredno rade uspeh će doći sigurno.

Podsetimo, više od 500 mališana iz raznih krajeva Srbije je u 2021. prošlo kroz školice, uz podršku proslavljenih sportista i selektora nacionalnih timova koji su dolazili na treninge.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: PR

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike