Idemo Zvezdi na noge, tu možemo samo mnogo da dobijemo! Radničkom najteži mogući start sezone!

08.07.2022

15:25

0

Autor: G. F.

Trener Nišlija Tomislav Sivić mirno najavljuje start Superlige

Idemo Zvezdi na noge, tu možemo samo mnogo da dobijemo! Radničkom najteži mogući start sezone!
Tomislav Sivić - Copyright MN Press

Fudbaleri Radničkog iz Niša u novu sezonu ulaze gostovanjem šampionu Srbije Crvenoj zvezdi (nedelja, 20.00), a da težak start bude još teži pobrinuo se raspored koji kaže da ih potom čeka duel sa vicešampionom Partizanom, pa i izaovi u Evropi!

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Tomislav Sivić tvrdi da je Crvena zvezda favorit u meču prvog kola nove sezone Superlige Srbije.

- Ulog je ogroman, sve ekipe su se pojačale, a naš zadatak je da do kraja budemo u borbi za evropska mesta. Raspored nam ne ide na ruku, posle Zvezde ćemo biti domaćini Partizanu, pa sledi evropska utakmica. Ne može teže od toga, ali šta je tu je. To će nam pomoći da očvrsnemo i da što pre uhvatimo dobar ritam. Sezona je duga, treba i strpljenja, ali mi smo ovde svi optimisti i spremni smo da radimo dobre stvari za Radnički - rekao je Sivić, pa se okrenuo konkretno nedeljnoj utakmici:

- Pred nama je najteže moguće gostovanje u našoj ligi. I Radnički, a i ja smo osetili gorak ukus Marakane. Znamo koliko tamo može da bude neprijatno, ali svaka utakmica je nova šansa da popravimo utisak. Rezultat je u drugom planu, u smislu da nemamo imperativ. Ako se sećate, Zvezda je prošle godine kiksnula u prvom kolu protiv Vojvodine i imala je određene probleme zbog toga. Sada će sigurno dati sve od sebe da joj se to ponovo ne dogodi, ali mi ćemo dati naš maksimum da im se to dogodi.  Mi tamo ne možemo puno toga da izgubimo, a možemo mnogo da obijemo. Neće biti nikakva katastrofa za nas ukoliko ne zabeležimo pobedu. Oni su favoriti, ali mi imamo svoju viziju i probaćemo da iz toga profitiramo koliko god je to moguće.

Sezona na tri fronta biće izazov za Nišlije, ali izazov koga su, kako kaže trener dostojni, i koji mogu da izdrže.

- Ambicije su nam visoke. Mi smo se tokom priprema malo drugačije profilisali, pa ćete u novoj sezoni videti jedan ofanzivni Radnički, koji stoji visoko i igra agresivan fudbal.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike