Nenad Lalatović izjednačio rekord Vojvodine! (video)

25.10.2020

15:07 >> 18:33

0

Autor: J. T.

Još jedna pobeda mladog stratega na klupi novosadskog superligaša

Nenad Lalatović izjednačio rekord Vojvodine! (video)
Copyright MN Press

Nenad Lalatović je definitivno među najuspešnijim trenerima Vojvodine u istoriji kluba. U poslednjih nekoliko decenija i najuspešniji.

Postao je to osvojenim Kupom Srbije prošle sezone, a potvrdio današnjom pobedom u Užicu protiv Zlatibora.

S tih 2:0, golovima Nikole Drinčića u 58. i Nikole Andrića u 78. minutu Novosađani su zadržali drugo mesto na tabeli, ali u centru pažnje je nešto drugo.

Mladi trener je stigao do 61. pobede na klupi “lala” (u dva mandata), čime je izjednačio rekord Gustava Lehnera (vodio Vojvodinu od 1953. d0 1957) po broju pobeda.

Lalatović je, ipak, do pomenute brojke stigao mnogo brže nego njegov kolega, kom je za 61 pobedu bila potrebna 131 utakmica. Pod vođstvom 42-godišnjeg stratega ekipa je to učinila u 101 duela.

Pobedu u Užicu najavio je pomenuti Drinčić sjajnim udarcem sa distance, ali treba istaći da je gostima posao olakšalo isključenje Radeta Glišovića u 55. minutu.

Do tri boda ove nedelje došli su i fudbaleri Inđije, koji su kao gosti savladali OFK Bačku 2:1, a istim rezultatom Novi Pazar je kod kuće pobedio Rad, koji je upisao 22. uzastopni poraz na gostovanjima u Superligi

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike