Budite komentator Arene - konkurs je stalno otvoren: Nebojša Žugić najavio veliki projekat!

06.07.2022

13:36

0

Generalni direktor Arena Channels Group najavio Arena akademiju za sportske komentatore

Budite komentator Arene - konkurs je stalno otvoren: Nebojša Žugić najavio veliki projekat!
_VEL2505 - Copyright TV Arena sport

Godinama unazad TV Arena sport je najgledanija sportska televizija u ovom delu Evrope, a nakon otkupljivanja prava na Premijer ligu Engleske i takmičenje istog imena u Rusiji, popularnost i gledanost TV Arena sport će nastaviti sa progresijom rasta.

U tu svrhu, menadžment kompanije Arena Channels Group, odlučio je da se upusti u novi, pionirski poduhvat na ovim prostorima, i formira "Arena akademiju za sportske komentatore". O tom velikom projektu govorio je generalni direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić

- Za poslednjih šest meseci TV Arena sport je imala 3.143 direktna prenosa, vikendom ih je bilo i po 80 dnevno, urađene su 202 studijske emisije, a sve to sa samo 39 članova redakcije, što je izuzetan poduhvat. Širenjem naše ponude takmičenja došlo je i do potrebe za novim kadrovima i odlučili smo da otvorimo komentatorsku akademiju - rekao je Žugić gostujući u Jutarnjem programu TV Happy i dodao:

- Konkurs će biti stalno otvoren, svi zainteresovani će moći da pošalju CV. Važno je napomenuti da nikakvo prethodno iskustvo nije potrebno, već je neophodno da kandidati imaju završen četvrti stepen stručne spreme, odnosno da imaju diplomu srednje škole. Razmotrićemo sve pristigle kandidature, odvojiti one najbolje i ukoliko bismo od 100 do sada pristiglih prijava uspeli da pronađemo jednog ili dva komentatora koji će postati zaštitno lice TV Arena sport, mi bismo bili zadovoljni.

Prema Žugićevim rečima, ovakav poduhvat niko nije imao u ovom delu regiona, a kanditi koji budu ušli u uži krug imaće priliku da steknu široko obrazovanje iz oblasti sporta.

- Komentatorski posao je izuzetno težak i odgovoran, jer ono što se izgovori ne može da se obriše, a pripreme za prenose su izuzetno zahtevne. Kandidati će raditi sa našim najpoznatijim komentatorima, kao i trenerima iz raznih oblasti sporta, logopedima i stručnjacima za dikciju. To je proces koji će trajati a kad će neko od kandidata dobiti priliku da samostalno odradi prenos zavisiće isključivo od njega samog i brzine njegovog napredovanja. Kriterijumi će biti strogi, jer želimo da napravimo ozbiljan kadar ali s druge strane, ljudi ne treba da se obeshrabre, već ih pozivim da se prijave, jer će možda baš oni postati deo najveće i najgledanije sportske televizije u regionu.

Svi zainteresovani kandidati mogu da se prijave na email adresu [email protected], a dodatne informacije mogu dobiti na linku - https://www.tvarenasport.com/arenaakademija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike