Partizan sa velikim ambicijama otvara novu sezonu: Popović želi povratak trofeja!

06.07.2022

07:43

0

Na otvaranju sezone prvi rival je Javor

Partizan sa velikim ambicijama otvara novu sezonu: Popović želi povratak trofeja!
PARTIZAN_vs_SPARTA_031 - Copyright MN Press

Početak nove sezone u domaćoj Superligi zakazan je za 8. jul, a fudbaleri Partizana, nakon priprema u Ptuju, spremni su da načine korak više u odnosu na prošlu godinu.

Crno-beli su ostali bez trofeja u oba domaća takmičenja prošle sezone, dok su u Evropi eliminisani u prvoj prolećnoj rundi.

Sada, kako navodi mladi golman kluba uz Humske, Aleksandar Popović, Partizan ima visoke ambicije.

- Naši ciljevi su jasni, moramo da vratimo trofej u Humsku! Fokus je na tituli, naravno da imamo visoke ambicije i u Kupu. Daćemo sve od sebe da se plasiramo u Ligu Evrope, igranje na međunarodnoj sceni daje klubu finansijsku stabilnost, nama, igračima, priliku da se pokažemo. Sezona će da bude teška i specifična, odigraćemo veliki broj mečeva do početka Svetskog prvenstva - istakao je mladi Popović, te dodao:

- Ostaje žal što smo sezonu okončali bez trofeja, smatram da smo zaslužili makar jedan - naveo je čuvar mreže crno-belih za Sportski žurnal.

U sezoni, koja počinje nešto ranije, zbog Svetskog prvenstva koje će se u novembru i decembru igrati u Kataru, Partizan će prvi meč igrati na gostovanju povratniku u takmičenje, Javoru u Ivanjici, a susret je na programu u subotu od 20 sati.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike