Jović u subotu stiže u Firencu, a ovo su svi detalji transfera! Real ga pustio bez obeštećenja, može da ide posle dve sezone!

04.07.2022

21:55

1

Autor: 24sedam

Srpski reprezentativac novi napadač Fiorentine

Jović u subotu stiže u Firencu, a ovo su svi detalji transfera! Real ga pustio bez obeštećenja, može da ide posle dve sezone!
20220324mmSrbija03 - Copyright MN Press

Fiorentina se nada da je pronašla novog Dušana Vlahovića! Posle dugotrajnih pregovora, „viola“ je dobila Luku Jovića i to ne na pozajmicu iz madridskog Reala, nego u trajno vlasništvo!

„Kraljevski klub“ i tim iz Firence u ponedeljak uveče razmenili su svu potrebnu papirologiju kako bi prelazak Jovića iz španske prestonice u Toskanu mogao da bude ozvaničen.

Nekadašnji Zvezdin đak u Italiju bi trebalo da doputuje u subotu, a ovo kroz sve detalje transfera mogao bi da se stekne utisak da su Madriđani po svaku cenu želeli ovog leta da se rastanu od Srbina.

Da li su bili u pravu ili ne pokazaće vreme, tek Real je pristao da pusti Jovića u Firencu bez obeštećenja, iako je pre tri leta reprezentativca Orlova Ajntrahtu platio 60 miliona evra.

Pored toga, Madriđani će Joviću isplatiti otpremninu u vidu godišnje plate za naredne dve sezone, dok će u Fiorentini Luka u sledeća 24 meseca zaraditi ukupno pet miliona evra.

Po isteku prve dve godine saradnje Jović će moći da bira da li želi da ode iz Firence ili da ostane još dve godine. Ukoliko se odluči za drugu opciju Lukina zarada će se duplirati, a ako ga u tom intervalu Fiorentina proda Realu će pripasti 50 procenata od ukupnog transfera.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike