Bod za radost i strepnju: Trener Javora ima jednu brigu posle gostovanja na "Marakani"

25.10.2020

23:24

0

Autor: Adam Štulić

Igor Bondžulić zadovoljan remijem protiv šampiona, ali upozorava svoje izabranike

Bod za radost i strepnju: Trener Javora ima jednu brigu posle gostovanja na "Marakani"
Copyright MN Press

Fudbaleri Javora napravili su veliko iznenađenje, pošto su u nedelju uveče na stadionu “Rajko Mitić” uspeli da ostanu neporaženi u duelu sa srpskim šampionom (0:0).

Defanzivci tima iz Ivanjice, predvođeni, večeras maestralnim, golmanom Đorđem Lazovićem, uspeli su da odole silnim napadima Crvene zvezde, čiji fudbaleri nisu uspeli da ih matiraju ni iz penala, pošto je čuvar mreže gostiju u 60. minutu odbranio Ivanićev šut sa 11 metara.

Ivanić se vratio i ispromašivao, Zvezda bez municije i pobede (video)

– Naravno da sam zadovoljan posle ovakvog rezultata. Mislim da su moji momci, borbenošću koju su pokazali tokom cele utakmice, zaslužili i sreću koja je na kraju došla – rekao je trener Javora Igor Bondžulić, koji je bio više zadovoljan izdanjem koje su njegovi izabranici prikazali u prvih 45 minuta.

– Znamo da zvezda ima ogroman kvalitet, pritiskala nas je svih 90 minuta, pogotovo u drugom poluvremenu, ali mi smo se umešno branili. To je bio način na koji smo pokušali da im prariramo. Uspeli smo ovaj put, ono što nam sada ostaje to je borba za opstanak – kazao je nekadašnji golman, istakavši šta će mu biti najveći izazov u predstojećem periodu.

Stanković posle remija s Javorom: Nije ovo posledica Evrope

– Posle ovolikog trošenja i pražnjenja najveći problem će mi biti da ekipu odmorim i da ih spustim na zemlju, da shvate da ima još mnogo da se igra. Prošle godine smo isto protiv Zvezde uzeli bod, a posle toga nismo nijedan u narednih šest utakmica. Ovaj bod jeste veliki, ali neće imati nikakav značaj ako ih u kontinuitetu ne budemo osvajali – dodao je Igor Bondžulić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike