"Lako mi je da pričam kada se pobeđuje i daju golovi, hoću da se oglasim posle promašenog penala"

26.10.2020

00:15

0

Autor: Adam Štulić

"Lako mi je da pričam kada se pobeđuje i daju golovi, hoću da se oglasim posle promašenog penala"
Copyright MN Press

Napadala je Crvena zvezda Javor (0:0), stvorila mnogo odličnih prilika koje nije iskoristila, a najbolju je propustio Mirko Ivanić. Vezista srpskog šampiona vratio se u sastav posle dvonedeljne pauze uslovljene pozitivnim nalazom na virus korona, a u 60. minutu nije uspeo da postigne gol iz penala, tačnije njegov šut sa 11 metara odbranio je junak gostiju iz Ivanjice na “Marakani” golman Đorđe Lazović.

– Lako mi je da dajem izjave posle pobeda, golova, asistencija. I sada sam želeo dam izjavu posle promašenog penala i slabije igre. Bio sam odsutan jedan period zbog dobijenog pozitivnog nalaza na virus korona. Zaista mi je žao zbog promašenog penala i mogu da obećam da ću u narednom periodu raditi još jače, kako bih bio u prilici da već u sledećoj utakmici pomognem ekipi – istakao je za klupski sajt Mirko Ivanić.

Ivanić se vratio i ispromašivao, Zvezda bez municije i pobede (video)

Neće nekadašnji kapiten Vojvodine dugo čekati na priliku da obećanje sprovede u delo. Već u četvrtak crveno-beli na stadionu “Rajko Mitić” protiv Libereca igraju meč drugog kola Lige Evrope.

– Sigurno da ću biti spremniji za meč Lige Evrope nego što sam bio u nedelju uveče. Prva utakmica posle pauze je uvek najteža. Potrudiću se da me ovaj promašen penal samo još više motiviše. Još jednom bih se zahvalio saigračima što do poslednjeg trenutka nisu odustali, imali smo par dobrih prilika, veoma mi je žao što nismo uspeli da ih iskoristimo. Siguran sam da ćemo moji saigrači i ja iz ovog duela izvući dobre pouke i da ćemo u sledećoj utakmici biti znatno bolji.

Stanković posle remija s Javorom: Nije ovo posledica Evrope

Bivši reprezentativac Crne Gore istakao je da su izabranici Dejana Stankovića navikli na gust raspored, koji ih očekuje u narednim danima.

– Vidim veliki motiv kod saigrača da se postigne dobar rezultat, sigurno da ćemo se dobro spremiti za utakmicu koja nas očekuje za par dana. Ubeđen sam da ćemo biti bolji nego što smo bili i u Nemačkoj, ali i protiv Javora. Sada nas očekuje oporavak, a onda se okrećemo meču koji igramo protiv Slovana – zaključio je Mirko Ivanić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike