Andrade uživa u Partizanu! Ovo je dobar kolektiv i na pravom smo putu da dođemo do uspeha!

28.06.2022

19:27

0

Autor: 24sedam

Novajlija crno-belih debitovao golom

Andrade uživa u Partizanu! Ovo je dobar kolektiv i na pravom smo putu da dođemo do uspeha!
Patrik Andrade - Copyright Promo/FK Partizan/M. Todorović

Partizan je na drugoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Sloveniji upisao ubedljiv trijumf protiv Spartaka iz Trnave – 3:0.

Crno-beli su najveći deo posla protiv Slovaka završili u prvom poluvremenu, golovima Meniga i Lutovca, da bi prvi trijumf Ilije Stolice na klupi Valjka overio debitant Patrik Andrade.

- To je dobar početak, radili smo na ovome cele nedelje. Ovo uvek kažem, ali onda kada tim igra dobro gol dođe kao neka nagrada, kada ekipa igra dobro, onda i ja igram dobro i to je dobar put - rekao je Andrade pa nastavio:

- Dobro je bilo, krenuli smo precizno, ali svako od nas zna da je teško kada imamo takvu neku situaciju sa povredama. Puno igrača nedostaje zbog toga kao što je i danas bio slučaj, a sledeći put će biti možda još teže, jer ćemo igrati sa ekipom Fenerbahče, videćemo.

Od prvog kontakta sa crno-belima vidi se da Andrade uživa. U tradicionalnom pozdravu novajlija zapevao je pesmu, a rečenicu je počeo sa – „Zdravo, ja sam Patriković!“

- Da, igrao sam u Bugarskoj i znam takve stvari, volim da se šalim, to sam ja - volim da se šalim i uživam i mislim da je veoma važno. Mislim da je ovo dobar tim, dobar kolektiv, ovo je dobar put da se dođe do uspeha, radimo naporno na tome da napravimo veliki uspeh - zaključio je napadač za klupski sajt.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike