Zbog vrele Ruskinje sve se topi, pa i staza na trkama Formule 1! Anđeliku gledali više nego bolide (FOTO, VIDEO)

19.06.2022

15:55

0

Autor: 24sedam

Manekenka izabrala belu odeću, a zbog njenog šortsa mnogima "nije bilo dobro"

Zbog vrele Ruskinje sve se topi, pa i staza na trkama Formule 1!  Anđeliku gledali više nego bolide (FOTO, VIDEO)
Anđelika - Copyright ptintscreen/Instagram/summerlovesummerl

Trka za Veliku nagradu Azerbejdžana koja je prošlog vikenda vožena u Bakuu bila je žestoka sama po sebi. A kada se među okupljenima pojavila ruska manekenka Anđelika, temperatura je probila sve granice.

Nećemo preterati ako konstatujemo da se radi o jednoj od najizazovnijih ljubiteljki Formule 1, a odevna kombinacija koju je izabrala za ovu trku, mnogima je naterala mrak na oči.

 

 

 

 

Bela košulijca vezana u čvor, toliko da bar nešto sakrije od pogleda, pantalonice iste boje, koje gotovo da ništa nisu sakrile, i isti takav kačket da upotpuni belinu. I vrelinu koju je svojom pojavom Anđelika donela u Baku.

 

 

 

 

Ova atraktivna i izazovna plavuša bila je među specijalnim gostima, a pored fotografija sa staze, na društvenim mrežama objavila je i nekoliko video snimaka da dočara kako se provela.

To joj je i inače uža specijalnost, posebno kada se radi o fotografijama na kojima je potpuno bez odeće ili nosi tek neku krpicu na sebi.

 

 

 

 

 

 

Sve u svemu, u Bakuu su gorele gume, gorela je i staza, a raspaljena je bila i mašta onih koji su se našli u blizini zanosne Ruskinje.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike