Stigao nas umor, ali je cilj ponovo dupla kruna! Stanić upija od Stankovića koliko god može! (FOTO)

26.06.2022

11:16

0

Autor: 24sedam

Za sutra je zakazan novi test, protiv ekipe Domžala

Stigao nas umor, ali je cilj ponovo dupla kruna! Stanić upija od Stankovića koliko god može! (FOTO)
Petar Stanić - Copyright FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su već jednu utakmicu na pripremama u Sloveniji. Prvak Srbije je posle preokreta pobedio ekipu Bravo Belinka, posle preokreta i zahvaljujući golovima Rišaira Živkovića.

Na terenu je od 33. minuta bio i Petar Stanić koji je zamenio Slavoljuba Srnića koji je morao da napusti teren jer ga je lopta pogodila u glavu, posle jednog ispucavanja protivničkog golmana.

- Osećam se isto kao i na svakim pripremama. Stigao nas je umor, ali ovo je ključan deo da se dođe do potrebnog nivoa fizičke pripremljenosti. Na Zlatiboru je više akcenat bio na podizanju kondicije, sada se više uigravamo i spremamo taktički. Do početka prvenstva je manje od 20 dana i više je akcenat na fudbalski stvarima - počeo je Stanić "raport" za klupski sajt.

Mladi vezista je takođe naglasio koliko znači podrška stručnog štaba.

- Veoma znači, naročito od Mistera Dejana Stankovića. Svi znamo za koje klubove je igrao i šta je postigao u karijeri, tako da ne treba trošiti reči. Nastupam na sličnoj poziciji na kojoj je igrao, tako da mi svaki savet puno znači.

I za kraj, Stanić je istakao da su ciljevi uvek najviši.

- Očekivanja su uvek ista, želimo da odbranimo "duplu krunu".

Za sutra je zakazan novi test, sa Domžalama, a onda će crveno-beli tri dana kasnije odmeriti snage sa ekipom Kopra. Za 3. jul je zakazana generalna proba, u Sočiju, protiv Zenita.

Zvezda će takmičarsku sezonu početi 10. jula, kada će u uvodnom kolu Superlige Srbije gostovati Radnički iz Niša. U kvalifikacijama za Ligu šampiona, krenuće se od trećeg kola.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike