Sprema se veliki potres, Liverpulu dosta Salahovog zatezanja! Ko da 70 miliona može da ga vodi!

25.06.2022

06:41

0

Autor: 24sedam

Čelnici kluba sa Enfilda spremni da prodaju Egipćanina koji i dalje ne potpisuje produžetak saradnje

Sprema se veliki potres, Liverpulu dosta Salahovog zatezanja! Ko da 70 miliona može da ga vodi!
Mohamed Salah - Copyright Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

Veliki udarac za sve navijače Liverpula bila je prodaja Sadija Manea Bajernu iz Minhena, ali su bili "mirni" jer u napadu imaju jednog Mohameda Salaha.

Kako pišu britanski mediji veoma bi lako moglo da se dogodi da špic "crvenih" ostane i bez jednog od najboljih fudbalera današnjice. Navodi se da je čelnicima Liverpula preko glave čekanja na produžetak saradnje sa Salahom i cenkanja oko uslova, te da su spremni da ga prodaju.

Čak su već odredili i cenu. Ko bude dao 70 miliona evra moći će da odvede Egipćanina! Ovo sve, naravno, treba uzeti sa rezervom jer i dalje postoji mogućnost da se Salah i Liverpul napokon dogovore oko uslova za novi ugovor. A i cenu je prvi izbacio časopis San, koji po pravilu ne čita nijedan pravi navijač Redsa jer smatraju da stalno piše protiv kluba.

 

 

Čuveni Miror piše da fudbaler zajedno sa svojim agentima traži da mu se plata od 233.000 evra nedeljno poveća na 583.000, odnosno da godišnje umesto trenutnih 11 zarađuje 28 miliona evra!

Rasplet se čeka, letnja fudbalska pijaca se tek zahuktava. Ništa nije isključeno, pa ni da Salah posle pet fantastičnih godina zaista napusti Enfild.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike