Stolica zabrinut nakon poraza na debiju: Igrači su zamotani u led

24.06.2022

18:37

0

Rumuni upisali minimalnu pobedu

Stolica zabrinut nakon poraza na debiju: Igrači su zamotani u led
pfc3 - Copyright FK Partizan

Fudbaleri Partizana danas su odigrali prvu utakmciu na pripremama u Sloveniji, te su poraženi od rumunskog Kluža, a Ilija Stolica je tako debitovao porazom.

Trener crno-belih je sumirao utiske posle prve pripremne utakmice u Sloveniji, u kojoj Partizan nije bio kompletan.

- Ima mnogo stvari sa kojima mogu da budem zadovoljan, a posebno hrabrost koju su pokazivali u igri i ideju koju su tako brzo prihvatili. Mislim na način na koji su kontrolisali utakmicu protiv protivnika koji je šampion svoje zemlje, duže su zajedno, ovo im je treća utakmica već, a nama prva i način kako smo sa karakterom sa kojim smo postupili i to raduje kao i momci koji su izdržali 90 minuta - kazao je Stolica, te dodao:

- Tu je problem što zabrinjava što se igrači zamotavaju u led i nadam se da neće biti ništa ozbiljno, a morali smo da preuzmemo rizik i da sačekamo ostatak ekipe tako da komplikovano jeste, ali šta da radimo idemo dalje - rekao je novi trener Partizana Ilija Stolica.

Naredna provera crno-bele očekuje za četiri dana, kada će se igrati sa Spartakom iz Trnave, dok je meč sa ekipom Fenerbahčea 2. jula i igraće se u Gracu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike