Otkriveno zašto je Poljak zaljubljen u Rusiju! Izbacili ga iz reprezentacije zbog prelepe Lane (FOTO)

21.06.2022

12:13

0

Autor: 24sedam

Lana i Macej Ribus u braku su već pet godina

Otkriveno zašto je Poljak zaljubljen u Rusiju! Izbacili ga iz reprezentacije zbog prelepe Lane (FOTO)
lana3 - Copyright Instagram printscreen

Odbrambeni igrač Spartaka Moskve i doskorašnji levi bek reprezentacije Poljske Macej Ribus postao je je glavna ličnost dana u dve zemlje.

Rodna Poljska ga se javno odrekla što je odabrao da nastavi karijeru u Rusiji, a u Moskvi veruju da će njegov dolazak u Spartak biti samo početak dobrog transfer perioda sa kvalitetnim stranim fudbalerima u Premijer ligi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maciej Rybus (@m.rybus_31)

Rusi kažu da je razlog što je igrač izabrao njihovu ligu posle završenog ugovora sa Lokomotivom iz Moskve je jednostavan - on u Rusiji ima porodicu. Fudbalerova supruga prelepa Lana je iz Osetije, dela Gruzije, koji se pripojio Rusiji. Upoznali su se u leto 2017. kada je iz francuskog Liona prešao u Lokomotivu.

 

 

- Naša priča je prilično obična. Počelo je u Moskvi. Upoznali smo se u restoranu, radila sam tamo kao menadžer, i kada je Metsi došao u Moskvu da zaključi dogovor sa Lokomotivom, došao je na ručak sa našim zajedničkim prijateljem. Posle upoznavanja počeo da dolazi na ručak, večeru... - priča Lana Ribus i nastavlja:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maciej Rybus (@m.rybus_31)

- Dolazio je posle treninga dok mu nisam dala svoj broj.

U martu sledeće godine, par se venčao, a u oktobru su Macej i Lana dobili sina Roberta. U januaru 2021. godine Ribusi su dobili i drugog sina Adrijana.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike