Šok u Argentini! Mladi fudbaler pronađen mrtav!

17.06.2022

21:51

0

Autor: A. Š.

Nesrećni mladić preminuo od posledica srčanog udara

Šok u Argentini! Mladi fudbaler pronađen mrtav!
Fabricio Navaro - Copyright Twitter/ Atlético Tucumán

Fudbalski svet zadesila je još jedna tragedija. Mladi argentinski napadač Fabricio Navaro preminuo je u 21. godini od posledica srčanog udara.

Nesrećni mladić igrao je za Atletiko Tukuman. Kako javljaju lokalni mediji vratio se sa treninga, jeo je i zaspao. Nažalost, više se nije probudio, pošto je u snu došlo do srčanog zastoja od kojeg je preminuo.

 

 

- Ovo je veliki gubitak za nas. Fabricio je imao samo 21 godinu i veći deo života proveo je u klubu. Nažalost, pronađen je kod kuće kada više nije bio živ – objavio je portparol Atletika.

S obzirom da se Fabricio kao i svaki drugi sportista redovno testirao njegova iznenadna smrt dodatno je zatekla sve njegove prijatelje i porodicu. Nijedan rezultat tih testova nikada nije pokazivao da je mladić imao problema sa srcem, zbog čega klub ističe da je nesreća došla iznenada i potpuno neočekivano.

- Iznenadni srčani zastoj i smrt kod mladih su veoma retki, ali su nažalost mogući. S bolom se pridružujem porodici pokojnika. Ne mogu da zamislim kroz šta sada prolaze – ispričala je za lokalni list kardiolog Karolina Konzales.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike