Svaki Partizanov navijač će se naježiti! Poginuo reprezentativac - Mance je u večnost otišao na gotovo identičan način!

10.06.2022

20:21

0

Autor: 24sedam

Neverovatne sličnosti u pogibiji legendarnog napadača i fudbalera iz Alžira

Svaki Partizanov navijač će se naježiti! Poginuo reprezentativac - Mance je u večnost otišao na gotovo identičan način!
Billel-Benhamouda - Copyright Printscreen/Youtube/Amine Mohamed

Alžir je u šoku. Njihov fudbalski reprezentativac Bilel Benhamouda (24) poginuo je u automobilskoj nesreći, samo nekoliko sati pošto je bio najbolji pojedinac u pobedi svog nacionalnog tima protiv Konga.

Nesrećni fudbaler USM Alžira odmah posle meča uputio se automobilom ka rodnom mestu kako bi posetio rodbinu, ali je u strašnoj nesreći tragično izgubio život, kao i njegov prijatelj koji se nalazio sa njim u kolima.

Užasna nesreća u Alžiru verovatno će naježiti i svakog, pogotovo starijeg, navijača Partizana. Jer, nekoliko detalja u preranoj smrti nesrećnog Alžirca sigurno će ih podsetiti na najtužniji dan u njihovom navijačkom životu i odlazak, za mnoge nikad prežaljenog idola, Dragana Mancea.

Benhamouda je u pobedi protiv Konga (3:0) bio asistent kod prvog i strelac drugog gola, a poslednji put u životu mrežu rivala zatresao je sa bele tačke na isteku 12. minuta igre.

 

 

Podsetimo, najveći ljubimac „grobara“ s kraja 80-tih godina prošlog veka takođe je poslednji gol postigao sa 11 metara u pobedi protiv Budućnosti (2:1) na stadionu Partizana. Kao i Benhamouda, i Mance je bio taj koji je duplirao prednost „valjka“, da bi dva dana kasnije tragično izgubio život u automobilskoj nesreći, žureći da stigne na trening, koji nikada pre toga nije propustio…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike