Kristijanov sin slavi 12. rođendan! Tata mu poslao emotivnu poruku i u njoj veliki plan za budućnost!

17.06.2022

16:22

0

Autor: 24sedam

Portugalski superstar ima jednu ogromnu želju

Kristijanov sin slavi 12. rođendan! Tata mu poslao emotivnu poruku i u njoj veliki plan za budućnost!
Kristijano Ronaldo - Copyright Profimedia

Vreme je veselja u domu Kristijana Ronalda. Najstariji sin portugalskog superstara, Kristijano junior, proslavlja 12. rođendan, a od oca je dobio veoma emotivnu poruku u kojoj je zvezda Mančester junajteda otkrila veliki plan za budućnost.

- Srećan rođendan, sine! Kako vreme brzo prolazi! Zaigraćemo zajedno kad-tad, zar ne? Najvažnije je da i dalje budeš isti dečko velikog srca. Čestitam sine! Voli te tata – napisao je Kristijano na društvenim mrežama.

Ronaldo junior trenutno nastupa za U12 selekciju Mančester junajteda, u kojoj impresionira svojim nastupima u tandemu za sinom još jedne velike zvezde „đavola“ Kajem Runijem.

Podsetimo, jedan od najboljih fudbalera svih vremena nedavno je pričao kako planira da igra na najvećoj sceni do 42. godine, a ukoliko uspe da ostvari svoje zamisli neće biti nemoguće da ostvari svoju veliku želju pošto će njegov sin tada imati 17 godina.

- Fokusiran sam na um, jer znam da će moje telo odoleti zbog toga što ga veoma poštujem i posvećujem mu puno pažnje. Dugovečnost je tema koja me fascinira i to ono o čemu učim u poslednje vreme. Srećan sam, želim da nastavim i vidim šta još mogu da učinim. Da igram sa 40, 41, 42 godine… Najvažnije je iskoristiti trenutak – kazao je, između ostalog, nedavno Kristijano Ronaldo.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike