Bivši partizanovac i zvezdaš sačekali zemljaka! Milanović seo na klupu šampiona!

20.05.2022

11:47

0

Autor: 24sedam

Klub iz Kostanjija je trenutno na sedmom mestu na tabeli sa 15 bodova iz 11 utakmica

Bivši partizanovac i zvezdaš sačekali zemljaka! Milanović seo na klupu šampiona!
20210424msMilanovic2 - Copyright MN Press

Milan Milanović je imenovan za šefa stručnog štaba Tobola, za koji igraju Zoran Tošić i Dušan Jovančić, nekadašnji fudbaleri Partizana i Crvene zvezde.

Iskusni trener je objasnio zašto je došao u redove branioca titule.

- Zato što je prvak. Nisam dugo razmišljao kada je stigao poziv. Zadovoljan sam izborom i sa optimizmom gledam u budućnost. Daćemo sve od sebe da ponovo budemo šampioni - kazao je Milanović.

Popularni Švaba već je radio u Kazahstanu, u Irtišu, a vodio je i jermenski Alaškert. Takođe, sedeo je (između ostalog) na klupi Rada, Radnika, Novog Pazara, Zemuna i niškog Radničkog. Ove sezone je vodio i Mačvu.

U prethodnom kolu Tobol je poražen od Aktobea, čiji je član nedavno postao nekadašnji golman Crvene zvezde Saša Stamenković.

Klub iz Kostanjija je trenutno na sedmom mestu na tabeli sa 15 bodova iz 11 utakmica. Prvoplasirani Taraz ima šest bodova više, iz takođe 11 mečeva. Tako da je pred srpskim triom, kao i ostatkom ekipe ozbiljan zadatak.

Upravo je zbog loših rezultata smenjen Aleksandar Moskalenko jer je u poslednjih pet utakmica upisan samo jedan trijumf.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike