Crveno-belo popodne u Ljubljani: Legende Zvezde na jednom mestu pred duel "orlova" i Slovenije! (FOTO)

12.06.2022

13:18

0

Autor: A. B.

Pregršt tema za razgovor uoči susreta u Ligi nacija

Crveno-belo popodne u Ljubljani: Legende Zvezde na jednom mestu pred duel "orlova" i Slovenije! (FOTO)
285625592_5285928224807340_3118928359574240497_n - Copyright Foto: FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije osokoljena nakon dva vezana trijumfa u Ligi nacija (Slovenija i Švedska), ponovo igra sa susedima koje je nadigrala pre nedelju dana sa 4:1.

Uoči susreta koji se igra od 20.45, u Ljubljani su se okupile mnoge legende jugoslovenskog fudbala, ali je akcenat stavljen na one koje su nosile dres Crvene zvezde.

 

 

Selektor Dragan Stojković je u odličnom raspoloženju popodne proveo sa čuvenim Robertom Prosinečkim (trenutno trenerom Olimpije iz Ljubljane", kao i direktorom A selekcije Stevanom Dikom Stojanovićem.

Prema fotografijama koje je plasirao FSS, vidi se da je na druženju bio i nekadašnji trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović, ali i miljenik "delija", bivši golman Boban Bajković.

Nesumnjivo je da je razgovor pozitivno uticao na naše momke koji hrabro nastavljaju bitke za najviši plasman u Ligi nacija.

Za skok na prvo mesto posle četvrtog kola "orlovima" je neophodno da trijumfuju, a da u isto vreme Norveška sa Švedskom odigra nerešeno ili eventualno doživi poraz.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike