"Orlovi" mu došli glave: Kek večeras poslednji put u funkciji selektora Sloveniju, umesto njega dolazi bivši igrač Partizana

12.06.2022

08:06

0

Iskusni stručnjak zaređao sa lošim rezultatima, pa su Slovenci odlučili da nešto menjaju

"Orlovi" mu došli glave: Kek večeras poslednji put u funkciji selektora Sloveniju, umesto njega dolazi bivši igrač Partizana
Matjaž Kek - Copyright MN Press

Matjaž Kek zbog koronavirusa neće večeras sa klupe voditi Sloveniju protiv Srbije (20.45, Arena Sport TV Premium 1, RTS 1) u "Stožicama", ali će mu to biti poslednja utakmica u funkciji selektora nacionalnog tima.

Reprezentacija Slovenije se posle dva poraza u Ligi nacija vratila iz Norveške bez selektora i sa osvojenim bodom, a tim je vodio njegov pomoćnik Boštjan Cesar. Protiv Srbije će ponovo Cesar biti uz aut-liniju, a Kek će utakmicu pratiti preko tv ekrana i biće selektor sve dok italijanski sudija Mauricio Marijani ne označi kraj meča.

Slovenački mediji od jutros pišu, pozivajući se na izvore glavnog i odgovornog urednika Planet TV Mirka Majera, da će Matjaž Kek bez obzira na ishod meča sa Srbijom u ponedeljak postati bivši selektor Slovenije.

Isti izvor tvrdi da je prva želja rukovodstva FS Slovenije legendarni Zlatko Zahovič, bivši fudbaler Partizana, Porta, Benfike i Olimpijakosa. Zahović dosad nije radio kao trener, ali je dugo godina bio prisutan u slovenačkom fudbalu kao sportski direktor Maribora.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike