Evo kada i gde možete gledati uživo iz Ljubljane TV prenos meča Slovenija - Srbija

12.06.2022

06:35

0

Autor: 24sedam

Dragan Stojković Piksi ponovo sa ofanzivnim sastavom izlazi pred Slovence

Evo kada i gde možete gledati uživo iz Ljubljane TV prenos meča Slovenija - Srbija
Fudbalska reprezentacija Srbije23 - Copyright MN Press

Reprezentacija Srbije večeras od 20.45 igra svoju četvrtu utakmicu u novom ciklusu takmičenja u Ligi nacija, protiv nacionalnog tima Slovenije na stadionu "Stožice" u Ljubljani.

Navijači u Srbiji biće u prilici da prate direktan prenos ovih utakmica na prvom kanalu Javnog servisa Srbije i na Arena Sport TV Premium 1, uz direktna uključenja reportera sa lica mesta i poseban program u najavi duela dve reprezentacije.

Srbija će prema svemu sudeći želeti da iskoristi dobro raspoloženje zbog prethodne dve pobede protiv Švedske i Slovenije i da  iz ovog meča u Ljubljani izađe sa nova tri boda. Piksijeva ekipa bila je prva srpska selekcija koja je uspela da savlada Slovence, nakon 22 godine od prvog meča na EP u Belgiji i Holandiji.

Trenutni skor je po jedna pobeda obe ekipe, uz pet remija. Slovenci su jedini put triumfovali 2011. godine u Mariboru golom Daneta Vršiča koji je "orlove" izbacio iz trke za mesto u baražu za EP 2012 u Poljskoj i Ukrajini.

Očekuje se da Srbija izađe na teren u ovoj formaciji i sastavu:

V. Milinković-Savić - Milenković, Veljković, S. Mitrović - Živković, S. Milinković-Savić, Lukić, Kostić - Tadić - A. Mitrović, Jović.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike