Vučelić demantovao sve i odmah pružio podršku novom treneru Partizana: Stolica je pravi izbor, takvog smo hteli

09.06.2022 | 07:52

Prvi čovek crno-belih kaže da se pričalo sa jako malo kandidata

Copyright MN Press

Mnogo imena se pominjalo kada se čekao novi trener Partizana. Bilo je više od 10 kandidata ako pitate medije i poznavaoce. Iako se iz Humske nisu oglašavali, mnogo je izvora navodilo da su svi od reda odbijali crno-bele, iz raznih razloga.

Na kraju se govorilo da su u igri samo dva kandidata, a onda je konačno saga završena – na uzavrelu klupu posrnulog velikana sešće Ilija Stolica. Predsednik Partizana Milorad Vučelić rekao je da je ovo pravi izbor, a praktično je demantovao sve ostalo što se pričalo o potrazi crno-belih za trenerom.

- Pregovarali smo sa vrlo malim brojem trenera i proverenih partizanovaca – rekao je Vučelić za Večernje novosti, čiji je glavni i odgovorni urednik, pa odmah nastavio:

- Ilija Stolica je stručnjak po meri našeg kluba, naših ambicija, i načina kako razmišljaju ljudi koji vole Partizan. Doveli smo stručnjaka modernih shvatanja koji će, uveren sam, veoma brzo da pronađe način da sa iskusnijim, ali i mladim igračima krene spreman u novu sezonu koja je puna izazova.

Promocija Ilije Stolice zakazana je za četvrtak od 15.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: 24sedam