Mrak, pa krater na Prateru! Na terenu se otvorila ogromna rupa, prava je sreća da niko nije zaradio neku gadnu povredu (FOTO, VIDEO)

07.06.2022

08:23

0

Autor: 24sedam

Neverovatne scene iz Beča obeležile meč Lige nacija

Mrak, pa krater na Prateru! Na terenu se otvorila ogromna rupa, prava je sreća da niko nije zaradio neku gadnu  povredu (FOTO, VIDEO)
Rupa na terenu - Copyright printscreen

Neobičnih i nesvakidašnjih situacija uvek je bilo u svetu fudbala, ali sve što se izdešavalo pre i posle utakmice Austrije i Danske u Beču, dosad nismo viđali. Bar ne u kompletu...

Najpre je došlo do nestanka struje na slavnom bečkom stadionu Ernst Hapel (poznatijem kao Prater), prema pisanju austrijskih medija, u mraku je ostalo oko 1.500 domaćinstava okruga u kom se nalazi stadion.

Nije poznato koliko je to omelo fudbalere, a nema sumnje da jeste, ali su se navijači ludo zabavljali. Pravili su takozvane meksičke talase, popalili lampe na mobilnim telefonima i uživali u taktovima "Radecki marša" i "Na lepom plavom Dunavu".

 

 

Meč je počeo sa sat i po zakašnjenja kada su proradili reflektori i semafor, a Danska je slavila sa 2:1.

Kraj utakmice, prve koja je u Ligi nacija igrana u dva dana jer je završena iza ponoći, nije značio i kraj problema.

 

 

Ne. Kada je meč završen na travnjaku se pojavila povelika rupa. Nekoliko desetina centimetara ("izmerio" je Danac Andreas Skov Olsen) moglo je gadno da povredi fudbalere, pa je sreća što je teren izdržao dok je trajala utakmica.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike