Ćavi kaže da je kul, sve mu se sviđa! Ovako izgleda novi Barsin dres (VIDEO)

03.06.2022

15:07

0

Autor: 24sedam

Na dresu će biti i logo novog sponzora, kompanije "Spotifaj"

Ćavi kaže da je kul, sve mu se sviđa! Ovako izgleda novi Barsin dres (VIDEO)
dres - Copyright Printscreen /Twitter/FC Barcelona

Barselona je predstavila novi dres koji će igrači nositi naredne sezone. U saopštenju se navodi da je novi dizajn dresa inspiran 1992. godinom. Te godine Barselona je osvojila Ligu šampiona, a glavni grad Katalonije je bio domaćin Olimpijskih igara.

Katalonski klub će u narednoj sezoni na dresovima imati logo novog sponzora kompanije "Sportifaj". Ova kompanija i Barselona su u aprilu potpisali ugovor na 12 godina, koji je prema nekim procenama, vredan oko 400 miliona evra.

Ugovorom, kojim će Barselona da reši brojne finansijske probleme, predviđeno je da stadion katalonskog kluba bude preimenovan u "Spotifaj Kamp Nou".

U kampanju promocije novog dresa, između ostalih se uključio i trener Ćavi Ernandez.

- Veoma lepo, sviđa mi se, kul je! Videćemo da li će da nam donese sreću, da osvojimo titulu. Sviđaju mi se boje, veoma je moderan - kazao je između ostalog legendarni igrač (sada trener), a kada je uzeo šorts rekao sledeće.

- Podseća me na 2004. godinu, sa Ronaldinjom, Dekom, Etoom... Da, ta era...

Dres je pohvalio i prvi čovek kluba, Đoan Laporta.

- Branićemo ove boje sa ciljem da se opet borimo za sve trofeje. Živela Barsa - kazao je predsednik Barse koja je ove sezone ostala i bez titule u Primeri, kao i bez Kupa kralja. Iz Lige šampiona ispala je u Ligu Evrope, u kojoj je eliminisana od Ajntrahta, kasnijeg osvajača.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike