Zvezda spremna za Ligu šampiona: Poznato je koliko će miliona potrošiti na leto!

01.06.2022

12:18

0

Sportski direktor crveno-belih Zvezdan Terzić otkrio planove za narednu sezonu

Zvezda spremna za Ligu šampiona: Poznato je koliko će miliona potrošiti na leto!
KUP-179(1) - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde spremaju se uveliko za novu sezonu, a sportski direktor crveno-belih Zvezdan Terzić otkrio je koliko će klub ovog leta potrošiti za dovođenje igrača.

- Budžet za prelazni rok je 4 miliona okvirno. Ja se ne bih držao toga hoće li doći još tri igrača, šest ili osam, to je živa stvar. Učiniću sve da Zvezda ima sve bolje igrače, jer bolji igrači prave bolji tim, tim pravi rezultate, a rezultati generišu povoljne prihode. Nikada više nećemo ponoviti 2014. godinu, kada sam došao u klub, kada je bila politika da jedan igrač ne može da ima više od 5.000 mesečnu platu. Tako se ne vodi klub, naša je misija da Zvezda ostvaruje rezultate, osvaja titule, da narod ode zadovoljan sa ovog stadion - kaže Zvezdan Terzić

Prvi operativac kluba priznao je da je Zvezdin cilj ulazak u Ligu šampiona. 

- Moramo da budemo svesni da nama Liga šampiona u ovoj sezoni donosi 25 miliona evra. To je novac koji nam je na dohvat ruke. Liga Evrope nam je prošle godine donela 12.5 miliona, takođe dobrim rezultatima. Imajući u vidu da rezultati donose ogromne prihode, mi moramo da investiramo i ulažemo - rekao je Terzić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike