Prelepa Kristina rekla Nemanji "DA"! Okupili se prvaci sveta da proslave venčanje zlatnog dečka sa Novog Zelanda (FOTO)

30.05.2022

09:50

0

Autor: 24sedam

Sezona svadbi fudbalera dok traje pauza u šampionatima

Prelepa Kristina rekla Nemanji "DA"! Okupili se prvaci sveta da proslave venčanje zlatnog dečka sa Novog Zelanda (FOTO)
maksimovic1 - Copyright Printscreen Instagram

Poslednja nedelja u maju bila je zgodan dan za venčanja srpskih fudbalera. Pored Lazara Markovića koji je u Beogradu organizovao venčanje sa svojom izabranicom Jovanom, u Banji Koviljači se oženio zlatni "orlić" sa Novog Zelanda Nemanja Maksimović.

Fudbaler španskog Hetafea zakleo se na vernost prelepoj Kristini sa kojom je u ljubavi još od dečačkih dana i sa kojom već ima jednogodišnju ćerku, ali su profesionalne obaveze i kovid situacija tek sada dozvolile da se napravi veselje za prijatelje i rodbinu.  

Sa mladoženjine strane bio je dobar deo aktuelne reprezentacije i saigrača iz ekipe koja je 2015. godine pod vođstvom selektora Veljka Paunovića osvojila SP za igrače do 20 godina. Upravo Maksimović je pogodio mrežu Brazila u finalu za konačnih 2:1 u poslednjem minutu produžetka utakmice.

Na svadbi je bio i njegov asistent kod gola Andrija Živković, pa štoper sa te utakmice Miloš Veljković, kapiten reprezentacije Predrag Rajković, kum Mijat Gaćinović, centarfor Ivan Šaponjić, pa sadašnji saigrač iz nacionalnog tima Saša Lukić, Đorđe Despotović...

Maksimović je dete omladinske škole Crvene zvezde, ali je posle igranja za U19 crveno-belih otišao u Veronu, pa u Domžale gde se afirmisao u seniorskom fudbalu. Igrao je za kazahstansku Astanu pre nego što je prešao u Valensiju, a sada je igrač pod ugovorom sa Hetafeom.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike