FSS potpisao važan ugovor! Nije moglo bez selektora Stojkovića

30.05.2022

11:55

0

Autor: 24sedam

Saradnja je ozvaničena u Sportskom centru u Staroj Pazovi

FSS potpisao važan ugovor! Nije moglo bez selektora Stojkovića
0MET8059 - Copyright MN Press

Posle konferencije selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija, potpisan je ugovor o partnerstvu Fudbalskog saveza Srbije i kompanije Vivo.

Ispred FSS-a prisutni su bili prvi ljudi, Nenad Bjeković i Jovan Šurbatović, kao i Stojković, a ispred kineske kompanije Mark Čen iz regionalnog predstavništva kompanije.

24sedam
 

- Želeo bih pre svega da se zahvalim na poverenju koje su nam ukazali potpisivanjem ovog ugovora. To je velika stvar za sve nas u fudbalskom savezu Srbije. Pažljivo vodimo računa sa kojim kompanijama sklapamo saradnju, pravimo ozbiljan tim sponzora, kao što su nam ozbiljne sve selekcije u Fudbalskom savezu Srbije. Idemo zajedno u nove pobede i nadam se da vas nećemo izneveriti.

Podrška koja proističe iz strasti prema fudbalu i koju osećamo od ljudi širom zemlje je nešto što jako vrednujemo i što nam daje podstrek za dalje uspehe.

Drago nam je što saradnje i partnerstva koja sklapamo odlikuju vrednosti koje i sami negujemo unutar Saveza, a smatramo da je saradnja sa kompanijom Vivo baš jedna od takvih - kazao je zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Bjeković.

Sam ugovor sa Čenom potpisao je generalni sekretar Jovan Šurbatović, a dres sa brojem jedan simbolično je uručio Stojković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike