Hiljade navijača gleda finale iz Pariza i veruje u pogrešan ishod: Da li ste i vi među njima?

28.05.2022

21:11

0

Dokonost i bezobrazluk

Hiljade navijača gleda finale iz Pariza i veruje u pogrešan ishod: Da li ste i vi među njima?
Tan2022-5-28_214526477_1 - Copyright Tanjug/AP Photo/Petr David Josek

U Parizu je u toku finale Lige šampiona između Real Madrida i Liverpula, a meč koji je kruna ove sezone privukao je veliku pažnju.

Najvažnija sporedna stvar i ovog puta je okupila veliki broj fanatika, a nažalost bilo je i onih koji do svoje karte za utakmicu nisu stigli, ili još gore, do pravog televizijskog prenosa.

Naime, finale Lige šampiona prenosi se u mnogim državama sveta, ali nisu svi pretplaćeni na kanale koji su otkupili televizijska prava, te su prenos potražili pomoću takozvanih strimova ili na "Jutjubu".

 


I tek sredinom drugog poluvremena, otkonjena je dilema. 

Čak njih oko 3.000 gledali su utakmicu za koju su verovali da je prenos meča iz Pariza, a zapravo je varka dokonog čoveka koji je pronašao način da profitira.

Tviter nalog @VibesFoot objavio je snimak ekrana meča sa natpisom: "Više od 2000 ljudi gleda stream, misleći da su ispred finala Lige šampiona."

Oni su zapravo videli pogodak Dioga Žote za vođstvo u 19. minutu, iako on čak nije bio ni starter. A, obožavatelji ove igre su nastavili da pristižu na pomenutom kanalu, kako bi gledali kako se akcija odvija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike