Sergeja nisam stavio u izlog! On nema cenu i može da ode samo uz ponudu od Top 5 klubova na planeti!

25.05.2022

06:32

0

Prvi čovek Lacija čuva srpskog igrača

Sergeja nisam stavio u izlog! On nema cenu i može da ode samo uz ponudu od Top 5 klubova na planeti!
20211012mmMilink02 - Copyright MN Press

Već mesecima spekuliše se gde će srpski vezista Sergej Milinković Savić nastaviti karijeru, a nakon što je Laciju doneo Ligu Evrope, Apeninima se širilo pitanje da li je odigrao poslednju utakmicu u nebeskoplavom dresu.

Mediji su prenosili razne spekulacije, te se pominjalo da su želeli da ga angažuju neki od najvećih evropskih giganata, poput Juventusa i Mančester junajtesa, a njegov agent, Mateja Kežman je demantovao sve te navode.

A sada je otvoreno o njegovom transferu progovorio i predsednik kluba, Klaudio Lolito.

- Sergej je želja svih klubova. On nema cenu - poručio je Lotito i dodao:

- Cenu određuju samo oni koji stavljaju nešto na prodaju. A ja nisam stavio Sergeja u izlog. O njegovom odlasku razgovaraćemo samo pod uslovom da stigne ponuda koja zadovoljava njegove profesionalne i finansijske, kao i naše ekonomske zahteve. Da budem jasan, otići će samo pod uslovom da dobijemo ponudu klubova koji su među Top 5 na planeti. Čak ni tada nećemo odmah da ga prodamo, jer moramo prvo da se uverimo da nećemo da napravimo nešto loše Sergeju, jer on to ne zaslužuje.

Tim iz Rima je sezonu okončao plasmanom u Ligu Evrope, a ključan je bio upravo Sergejev pogodak, međutim, govori se i o budućnosti trenera Mauricija Sarija.

- Sarijev i moj odnos je oduvek bio jak, pun međusobnog poštovanja. Verujem da je on veliki profesionalac, neko ko živi za fudbal. Iz onoga što mi je rekao, srećan je u Laciju jer radi na mestu gde se razmišlja samo o fudbalu. Da li će ostati? Ako vredi, ostaće.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike