JEDAN KLIK TE DELI OD NAJJAČEG BONUSA: Preuzmi 500 RSD i priključi se najvećem takmičenju na Balkanu

23.05.2022

11:59

7

Ako tražite kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u Kataru onda ste na pravom mestu!

JEDAN KLIK TE DELI OD NAJJAČEG BONUSA: Preuzmi 500 RSD i priključi se najvećem takmičenju na Balkanu
Promo/Meridian

Činjenica je da danas nema važnih sportskih događaja, ali to nikako ne znači da kladionica Meridian nema pravu ponudu koja vam može mnogo toga doneti u perspektivi.

Naravno, reč je o takmičenju IGRAJ ZA KATAR, koje je do sada oborilo sve rekorde!

KLADI SE – PREUZMI BESPLATNO 500 RSD – BEZ USLOVA

I ovog ponedeljka, nastavljamo u još jačem ritmu! Igrači će kao do sada imati prilike da odgovaraju na izazove iz oblasti sporta i slot igara, a šta je spremno za današnji dan pogledajte na sajtu meridianbet.rs.

Znamo, jako je teško odoleti ovako izazovnom takmičenju, zato ako ste kojim slučajem tek sada odlučili da se priključite nema nikakvih problema.

Kladionica Meridian je mislila na sve, neophodno je da ispunite samo jedan uslov, a na tom prvom koraku vas očekuje i jedno lepo iznenađenje.

Da biste mogli da budete deo promocije IGRAJ ZA KATAR potrebno je da otvorite korisnički nalog na meridianbet.rs, ali nije borba za Svetsko prvenstvo jedino što dobijate. Tu je i jedan poklon.

Svakom novom registrovanom korisniku sledi poklon BONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 500 RSD BEZ USLOVA za online i uživo klađenje.

KLADI SE – PREUZMI BESPLATNO 500 RSD – BEZ USLOVA

Kao što možete da vidite registracija na meridianbet.rs može da vam donese mnogo benefita. A, onda... Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Sve je spremno, na vama ostaje samo da postanete deo Meridianove porodice i da zaigrate za odlazak na Mundijal!

Uživajte!

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: PR