Prekipelo mu više: Srpski trener opleo po italijanskoj vladi

30.10.2020

21:03

0

Autor: Milan Nastić

Miha kritikuje poteze države

Prekipelo mu više: Srpski trener opleo po italijanskoj vladi
Copyright

Trener Bolonje Siniša Mihajlović osvrnuo se i na stanje oko korone u Italiji, napominjući da nema logike ono što trenutno radi vlada te zemlje.

– Ne želim da uzimam primer naše vlade koja svojim merama toliko nas čini glupim, da nema nikakve logike to što rade. Morao sam to da kažem, tako mi je došlo. Predsednik regije Emilija Romanja, Stefano Bonacini, doneo odluku da može određeni broj gledalaca da budu na tribinama, i to smatram hrabrim potezom, ali ne znam kako će na to da reaguje vlada Italije – kazao je Mihajlović na konferenciji za štampu pred meč između Bolonje i Kaljarija koji se igra sutra uveče.

Nova izjava trenera Bolonje Siniše Mihajlovića sigurno će podići buru u italijanskom društvu, jer je posle velike krize izazvane koronom koja je odnela desetine hiljada života na “čizmi”, javno postavio pitanje zašto su tribine stadiona otvorene za samo 1.000 navijača?

Srpski stručnjak se osvrnuo i na spekulacije da bi Bolonju mogla da angažuje hrvatskog napadača Marija Mandžukića.

– Nemam takve inforamcije, prvi put to čujem oko Mandžukića. Znamo da je slobodan agent i da budem iskren nije da nam nije potreban takav fudbaler. Ali ako želi da bude deo našeg tima, moraće da se vrati u formu, jer nije dugo igrao – zaključio je Mihajlović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike