Englezi i bivši as Liverpula dižu u nebesa Srbina: Kostić stalna pretnja, Ajntraht ga neće zadržati na leto

19.05.2022

09:23

0

Autor: 24sedam

Levo krilo iz Kragujevca bio zimus na meti Arsenala i Vest Hema

Englezi i bivši as Liverpula dižu u nebesa Srbina: Kostić stalna pretnja, Ajntraht ga neće zadržati na leto
profimedia-0683132450 - Copyright Profimedia

Komentator "talk SPORT" Čarli Adam opisao je srpskog reprezentativca Filipa Kostića kao "najboljeg igrača na terenu" u finalu Lige Evrope koje je posle penala dobio Ajntraht iz Frankfurta protiv Rendžersa.

Levokrilni igrač iz Kragujevca bio je stalna pretnja ekipi Đovanija van Bronkhorta tokom utakmice i sa njegovim begovima uz aut-liniju teško se nosio kapiten škotskog tima Džejms Tavernije.

Engleski portal piše da Kostić sigurno ne bi sinoć video finale da su premijerligaši zimus radili dobro svoj posao. Prema njihovim izvorima veoma blizu transfera Srbina bili su Arsenal i Vest Hem.

Tanjug/AP Photo/Joan Monfort
 

- Ovaj 29-godišnjak je uživao u odličnoj sezoni, postigao je sedam golova i upisao 14 asistencija za svoju ekipu. Takođe je postigao ključni gol iz penala protiv Rendžersa kako bi pomogao svojoj ekipi da slavi u Ligi Evrope. Uprkos tome što je igrao ključnu ulogu u Frankfurtovom trijumfu nad Rendžersom, postoji šansa da bi mogao da ode u drugi klub ovog leta. Kostiću je ostalo još samo 12 meseci ugovora u Nemačkoj, a pošto su za njega zainteresovani Inter, Fiorentina, Lacio, Sevilja i Atletiko Madrid, za Ajntraht će biti težak posao da ga zadrži - piše "talk SPORT" o Kostiću.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike