Stanojević pobesneo posle Voždovca! Nije nam dozvoljeno da uzmemo titulu, brutalno smo pokradeni!

16.05.2022

21:05

0

Autor: 24sedam

Trener Partizana se pomirio sa sudbinom

Stanojević pobesneo posle Voždovca! Nije nam dozvoljeno da uzmemo titulu, brutalno smo pokradeni!
vozd-part-45 - Copyright MN Press

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je posle trijumfa protiv Voždovca (3:0) otvorio dušu pred novinarima i u prvi plan istakao da se više nema veru u osvajanje šampionske titule. Delovao je temperamentni strateg „valjka“ prilično ljuto na konferenciji za medije, na kojoj je svaka njegova reč odzvanjala TC „Stadion“.

- S obzirom na to kakve se stvari dešavaju, nije realno da u ovom trenutku uzmemo titulu. Tačnije, nije nam dozvljeno. U više situacija smo bili brutalno pokradeni. To je suština, to su činjenice, ništa ne prčam napamet. O njihovim (Crvene zvezde, op. au) utakmicama neću da pričam, ali u našim nam je oduzeta titula koju smo zaslužili. Mnogo sam razočaran. Ne nadam se više. Pratim kako sve funkciniše u poslednje vreme, vidim u kom pravcu sve ide – kazao je Stanojević.

Nastavio je strateg "valjka" u istom tonu kada je govorio o šansama Voždovca da napravi senzaciju i slavi na "Marakani" narednog vikenda.

- Verujem u ekipu Voždovca, moguće je da iznenade, svakako, ali neće moći da dođu uopšte u tu situaciju. Može da priča ko šta hoće, tu su činjenice. Kao što ni nama nije dozvoljeno da pobedimo na nekim utakmicama. Ne znam ni kako da radim i funkcionišem u ovoj situaciji. Svaka čast mojim momcima što i pored toga izvlače motivaciju i veruju do kraja.

Istakao je Stanojević da u ovom trenutku ne zna da li će i naredne sezone sedeti na klupi Partizana, dodavši da nije trenutak ni mesto da se priča o tome, da bi o duelu za "zajevima" naglasio da je bila korektna utakmica.

- Od prvog trenutka smo krenuli snažno, dali gol (poništio ga VAR, op. au), stvorili dve šanse, kasnije dali golove iz penala. Zasluženo smo stigli do prednosti. Teško je protiv Voždovca, jer želi da igra, napada sa dosta fudbalera, bio je opasan, ulazio nam je u 16 metara, ali smo kontrolisali meč . kazao je trener Partizana, uz osvrt na to što je utakmica zbog lažne dojave o bombi na TC "Stadion" pomerena sa 16.30 na 20.30.

- Na nas to nije uticalo. Samo smo produžili odmor na „Teleoptiku“, igrači su bili po sobama. Odgovaralo nam je, zato što je u pola pet bilo baš vruće, oko 32 stepena, kažu da se na krovu temperatura penje i do 50, tako da bolje što je ovako - zaključio je Stanojević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike