Sa Čaira se Evropa vidi! Radnički u direktnom duelu bolji od TSC-a

13.05.2022

18:28

0

Nišlijama je ostao još samo duel sa Partizanom

Sa Čaira se Evropa vidi! Radnički u direktnom duelu bolji od TSC-a
20210411mmKasali - Copyright MN Press

Fudbaleri Radničkog iz Niša, u pretposlednjem kolu Superlige, savladali su na svom terenu direktnog konkurenta za poziciju broj četiri, ekipu TSC rezultatom 2:0 (1:0).

Igrač odluke bio je iskusni Filip Kasalica, dok je pobedu potvrdio Lazar Jovanović u finišu meča. Ne treba izostaviti ni odlične intervencije na golu domaćih, Filipa Dujmovića.

Motivisan je bio domaćin od uvodnih minuta. Ofanziva ekipe sa Čaira, ubrzo se isplatila, te je Radnički već u 18. minutu stigao do prednosti. Iskusni napadač, Filip Kasalica, šutirao je glavom, a volej je završio tik uz stativu, 1:0.

Do kraja prvog dela, Nišlije su kontrolisale tok meča, dok je nakon pauze usledio potpuno drugačiji tip meča. Mogli su gosti da utakmicu učine interesantno, u finšu je Čaušić imao sjajnu priliku, ali je njegov šut glavom iz mreže izbacio sjajni Dujmović.

A potom, kontra domaćina i istrčavanje golmana Filipovića, skoro na centru terena, te je lopta stigla do Jovanovića, koji je imao zadatak da pogodi praznu mrežu, 2:0. Do kraja se rezultat nije promenio, pa Nišlije gledaju ka Evropi.

Superliga - Plej-of

Radnički - TSC

Nedelja

16.30 Vojvodina - Čukarički

18.30 Napredak - Crvena zvezda

Ponedeljak 

16.30 Voždovac - Partizan

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike