Bio sam ljut, zbog nediscipline u odbrani i opuštenosti u napadu! Stanojević još jednom o prošlom duelu sa "lalama"

10.05.2022

14:04

0

Autor: 24sedam

Trener Partizana rekao šta je zamerio igračima posle pobede 2:1 protiv Vojvodine u Superligi

Bio sam ljut, zbog nediscipline u odbrani i opuštenosti u napadu! Stanojević još jednom o prošlom duelu sa "lalama"
stanoje - Copyright Printscreen/YouTube/FK Partizan Beograd

Trener Partizana Aleksandar Stanojević pred sutrašnji duel sa Vojvodinom u polufinalu Kupa Srbije podsetio se prvenstvenog meča odigranog u subotu kada je imao mnogo toga da zameri svojim igračima zbog njihovog stava prema defanzivnim zadacima. 

- Igramo za kratko vreme drugi put protiv jedne dobre ekipe i nije lako dva puta pobediti. Nema popravnog, poraženi je eliminisan. Svi smo spremni, ovaj meč nam donosi još jedno finale - rekao je Stanojević da bi se potom osvrnuo na prethodnih 90 minuta protiv "lala":

- Mi smo perfekcionisti. Bio sam ljut jer imali smo 2:0 i sve smo imali pod svojom kontrolom, ali umesto da rešimo meč bili smo nedisciplinovani u odbrani i preopušteni u napadu. Ne mogu da budem skroz nezadovoljan, jer veći deo utakmice smo bili znatno bolji tim, ali sam igračima morao da ukažem na način kako su završili meč.

MN Press
Nikola Terzić

Vojvodina nema nikakve šanse da se kroz prvenstvo izbori sa plasman na međunarodnu scenu. Ostao je samo kup, a tu već mora do trofeja preko Partizana i verovatno Zvezde, koja sutra igra polufinale protiv Novog Pazara na "Rajku Mitiću".

- Poznajemo ih dosta dobro. Njima je Kup sada prioritet. Nama je bilo prvenstvo tada, sada je i nama Kup. I mi ćemo biti drugačije i ući ćemo jače u meč. Očekujem da oni naprave promene, možda i u sistemu igre, za sve smo spremni.

Stanojević je istakao i svoje mišljenje o Rikardu kome još jedan gol nedostaje da ponovi golgeterski učinak Mateje Kežamana koji je 1999/2000. postigao 35 pogodaka.

MN Press
Rikardo Gomeš

 

- Očekujemo golove, Rikardo je izuzetan profesionalac. Raduje me njegova želja i pored toliko golova koje je postigao, vidim i želju kod njega da i saigrači postignu gol. Ne šutira ni penale otkad je promašio onaj jedan. On igra stvarno za tim. Želeo bih da obori taj rekord, ali ne opterećujemo se time - zaključio je Stanojević.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike