Da je mlađi ne bi išao u Srbiju, već bi našao klub u Rusiji: Reči bivšeg golgetera SSSR treba da zabrinu sve zvezdaše

07.05.2022

14:54

0

Autor: 24sedam

Mediji u Rusiji i dalje drži u žiži vest o Dzjubi i Crvenoj zvezdi

Da je mlađi ne bi išao u Srbiju, već bi našao klub u Rusiji: Reči bivšeg golgetera SSSR treba da zabrinu sve zvezdaše
dzjuba - Copyright Profimedia

Vest o mogućem transferu Artjom Dzjube u Crvenu zvezdu i dalje se nalazi u žiži interesovanja ruskih medija. Sagledava se svaki detalj prelaska, od uslova do motiva igrača da zameni Sankt Peterburg Beogradom, a reč o toj gorućoj temi traži se i od bivših fudbalera.

Portal Sovjetski sport nije baš ubeđen da će bivši centarfor reprezentacije Rusije na kraju završiti u crveno-belom dresu, jer misle da bi taj posao mogle da pokvare ponude iz Kine i Turske, dok nekadašnji napadač SSSR i Spartaka Jurij Gavrilov daje praktičan razlog što Dzjuba ne treba da ide u Zvezdu i zašto crveno-beli ne bi trebalo da ga angažuju:

- Dzjuba može da ode gde god želi, ali teško da će izdržati konkurenciju. U Crvenoj zvezdi ima dosta mlađih igrača iz njene škole. Iskreno, ne verujem da će, ako ode, pobediti tamo. Malo je verovatno da će mladi Srbi hteti da mu ustupe svoje mesto - tvrdi Gavrilov i dodaje:

- Da, i u Rusiji Dzjuba više nije potreban. Da je bio mlađi, možda bi i našao klub. Zbog toga će Artjomu biti teško da pronađe klub u Rusiji i inostranstvu - rekao je Gavrilov.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike