Junajtedov as savetuje nesuđenog Zvezdinog golgetera: Idi u Srbiju ako te zaista tamo žele!

07.05.2022

11:51

0

Autor: 24sedam

Dzjuba dobija savet sa pravog mesta

Junajtedov as savetuje nesuđenog Zvezdinog golgetera: Idi u Srbiju ako te zaista tamo žele!
profimedia-0668597874 - Copyright Profimedia

Bivši as Mančester junajteda i reprezentacije Rusije Andrej Kančelskis rekao je ruskim medijima da bi transfer Artjom Dzjube u Crvenu zvezdu bio dobar potez iskusnog centarfora, jer pronalazi pravu sredinu za završnu fazu u igračkoj karijeri.

Ovakav korak Dzjube za Kančelskisa je logičan, budući da njegov sadašnji klub ne pokazuje želju da ga zadrži.

-  Artjom ne igra u prvom timu Zenita, ali njegov ugovor je veoma skup za klub. Mislim da Zenit samo želi da ga se otarasi - kaže nekadašnje krilo "crvenih đavola" i nastavlja:

- Dzjuba će biti glavni igrač u svakom klubu. U principu, može da igra bilo gde osim u Spartaku, tamo ga niko ne želi. Druga stvar je što sada ne može svaki klub da priušti takvog igrača. U Srbiji Dzjuba može da postane zvezda ako ga tamo zaista očekuju i veruju u njega. Crvena zvezda je odličan tim, dobra opcija za završnu fazu karijere - zaključio je Kančelskis.

Dzjuba će 22. avgusta napuniti 34 godine i zbog toga Kančelskis misli da je za njega pravi trenutak da potraži "opciju za završnu fazu u igračkoj karijeri". Crvena zvezda trenutno pod ugovorom ima nekoliko špic igrača sličnog profila kao što su zaboravljeni Dioni, Rišairo Živković, Milan Pavkov i Norvežanin Ohi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike