Stanković oprezan pred Radnički: Nišlije bez motiva, tada su najopasniji, ali Zvezda želi pobedu!

06.05.2022

16:14

0

Trener crveno-belih optimsta pred subotnji duel na Marakani

Stanković oprezan pred Radnički: Nišlije bez motiva, tada su najopasniji, ali Zvezda želi pobedu!
stanković - Copyright MN Press

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković pričao je pred meč sa Radničkim iz Niša, koji je na programu u subotu (17.00 TV Arena), napominjući da će gosti na Marakanu doći motivisano. 

- Kada neka ekipa dolazi na Marakanu bez takmičarskog motiva, može da bude izuzetno opasna, a sigurno da će takav sutra biti i Radnički. Pričali smo dosta o te dve utakmice koje smo već odigrali sa njima ovde na Marakani, gde jesmo imali dominaciju i gde jesmo mnogo puta šutnuli u okvir gola, ali nismo realizovali te šanse. Možda nam se malo vratilo u Nišu, ali sutra nas čeka jedna takmičarska i teška utakmica. Očekujem dobar i jak defanzivni blok, njihove tranzicije, kontre i polukontre. Moramo biti spremni i skoncentrisani svih 90 minuta - počeo je Stanković.

Strateg Zvezde se dotakao Ivanića i Sanoga koji su imali zdravstvenih problema, verujući da će biti spremni za subotnji okršaj.

Tako je od početka godine. I kada smo pričali dosta puta sam rekao da su svi momci standardni. Tako se pristupa treningu i tako se pristupa i svakoj utakmici. Jedanaest igrača ne može da izvuče celu sezonu. Vidite i sami da je Ivanić odigrao 50 utakmica od isto toliko takmičarskih, a preskočio tu jednu. Danas imamo trening i videćemo šta je sa njim, kao i sa Sanogom, koji je dva dana imao temperaturu. Nadam se da će danas raditi sa celom ekipom. Videćemo kako se osećaju i na osnovu toga ćemo doneti konačnu odluku - zaključio je Stanković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike