Partizan veruje u titulu sve dok se ne završi prvenstvo! Natho poručuje da crno-beli gledaju samo sebe

29.04.2022

10:14

0

Izraelac obelodanio i kako njegova deca reaguju dok je na terenu

Partizan veruje u titulu sve dok se ne završi prvenstvo! Natho poručuje da crno-beli gledaju samo sebe
20210919ivPartizanZvezda34 - Copyright MN Press

Pred fudbalerima Partizana je zanimljivi i težak finiš sezone, a ukoliko ciljaju borbu za titulu, do kraja plej-ofa moraju da upišu sve pobede.

Najpre sledi utakmica sa ekipom Napretka, pa Vojvodine, a onda i Voždovac, na kraju je niški Radnički.

Susret sa ekipom TSC-a u prethodnom kolu, crno-beli su rešili za gotovo osam minuta. Partizan je bio u minusu u tom susretu, a onda je pogodak Bibrasa Natha iz slobodnog udarca, preokrenuo tok.

- Bila je izuzetno teška utakmica protiv vrlo dobrog tima, posebno posle njihovog vođstva i pritiska koji smo imali od navijača. Srećan sam što smo reagovali na pravi način, pokazali karakter i što smo se vratili posle 0:1 i pobedili - kazao je Natho, prenosi sajt Partizana.

Koliko je teško danas verovati u titulu, kada crno-beli zaostaju dva boda?

- Sve dok se ne završi prvenstvo, verovaćemo u titulu. Rekao sam to već nekoliko puta, znamo šta je srpski fudbal, ali mi moramo gledati samo nas i uraditi koliko možemo do kraja. Radićemo svoj posao i sve što je do nas, pa ćemo videti šta će se desiti - kazao je Izraelac, pa se osvrnuo i na reakciju dece kada gledaju njegove utakmice i golove:

- Sada je bio problem, jer završavaju sa školom u 15 časova, sačekao sam malo, ali sam postigao gol ranije. Siguran sam da je moja supruga videla pogodak i da je srećna. Radovaće se oni čim odu kući, penjaće se i skakati. Nadam se da će biti još mnogo golova, pobeda i razloga za slavlje.

Sin sjajnog veziste već trenira u Partizanovoj školi, a Natho navodi da je važno da se bavi sportom.

- Da, vodim ga na trening. Ne znam da li će biti fudbaler, ali je važno da se bavi sportom, da nauči da bude deo tima, da sluša trenera, da radi sa drugom decom. To je dobro za njega - istakao je Natho, te na kraju obelodanio kako izgleda kako to kada ga deca vide pored terena:

- To nekada bude mali problem. Neko od njih prestane da trenira, gleda u pravcu gde sam ja, ali sve to razumem i ja sam nekada bio dete i imao svog idola. Možda im jednog dana pružim i to zadovoljstvo da uradim trening sa njima, važno je da im se pokaže da i oni mogu da budu kao vi i da veruju!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike