Ima nade za srpski fudbal! Teško povređeni igrač molio da se smanji kazna rivalu koji mu je slomio nogu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

28.04.2022

21:41

0

Autor: 24sedam

Vuk Mitošević ne krivi Nedeljka Piševića za prelom noge

Ima nade za srpski fudbal! Teško povređeni igrač molio da se smanji kazna rivalu koji mu je slomio nogu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
20200606mmMitose - Copyright MN Press

Težak prelom noge koji je fudbaler Radnika Vuk Mitošević zaradio u duelu sa rivalom iz kragujevačkog Radnika Nedeljkom Piščevićem dobio je epilog u Fudbalskom savezu Srbije.

Piščević je kažnjen sa šest utakmica neigranja, iako je bilo jasno da je startovao na loptu, čak prvi i stigao do nje, pre nego što se sve završilo kobno po Mitoševića.

Mitošević je potom i javno pričao o tome da nije video nikakvu lošu nameru od strane Piščevića, a onda je pisao molbu FSS da se kazna smanji, što je prihvaćeno, potvrdio je direktor Radničkog, Slavko Perović, za Mozzartsport:

- Zahvaljujem se i Vuku Mitoševiću i njegovom klubu koji su nam izašli u susret i potvrdili ono što je bilo očigledno, a to je da Nedeljko Piščević nije imao nikakvu nameru da povredi Mitoševića!

Zaista ljudski gest teško povređenog fudbalera. Svak čast, Vuče!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike