Senzacija, zašto da ne! Trener Čukaričkog obećava veliku borbu na Marakani!

26.04.2022

17:03

0

Prvi strateg kluba sa Banovog Brda Milan Lešnjak istakao je da ne idu sa belom zastavom na crveno-bele

Senzacija, zašto da ne! Trener Čukaričkog obećava veliku borbu na Marakani!
lešnjak - Copyright MN Press

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak veruje da njegove ekipa može da napravi senzaciju i pobede lidera na tabeli Crvenu zvezdu na Marakani.

- Nadamo se da možemo do pozitivnog rezultata. Znamo ko nam je rival, znamo kvalitete Crvene zvezde. Činjenica je da igraju odlično, posebno u drugom delu sezone, uspeli su i da prestignu Partizan, za kojim su jesenas zaostajali pet bodova. Po mom mišljenju, najbolja su ekipa prvenstva. Ali, sigurno se nećemo braniti. Trudićemo se da iskoristimo svaku eventualnu priliku koja nam se ukaže, samo u tom slučaju možemo do pozitivnog ishoda - poručio je Lešnjak.

Trener Čukaričkog ističe da igrači upravo u ovakvim utakmicama postaju veliki i da svakom fudbaleru kluba sa Banovog Brda treba da bude motiv što igraju protiv Zvezde.

- Ne smeju da nas uzdrmaju dva vezana poraza. Teško da za naše mlade igrače može da postoji veći motiv od gostovanja Crvenoj zvezdi. U takvim mečevima se postaje igrač, treba da im bude uživanje što imaju priliku da igraju u takvom ambijentu. Sigurno je da ih čeka i daleko veći broj gledalaca nego inače, što bi takođe trebalo da predstavlja dodatni motiv - zaključio je Lešnjak.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike