Partizan čeka TSC, Stanojević priča o Zvezdi i Čuki: Ne pamtim da su ih ugrozili proteklih godina, a ne verujem ni da će sada

26.04.2022

11:47

0

Strateg crno-belih je najavio borbu za titulu i pobede do poslednjeg kola

Partizan čeka TSC, Stanojević priča o Zvezdi i Čuki: Ne pamtim da su ih ugrozili proteklih godina, a ne verujem ni da će sada
20220410npStanojevic3 - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana u 33. kolu Superlige dočekuju ekipu TSC-a iz Bačke Topole i taj duel će se igrati u sredu od 14 sati na stadionu u Humskoj.

Crno-belima je pobeda neophodna, kako bi ostali u šampionskoj trci sa Crvenom zvezdom, za kojom zastaju dva boda. TSC pak sa druge strane pokušavi da popravi utisak sa prošlonedeljnog poraza od Zvezde.

Uoči sutrašnjeg meča, na konferenciji za medije je govorio trener Partizana, Aleksandar Stanojević.

- Imali  smo par dana odmora i spremni smo za narednu utakmicu. Imamo iskustva od prethodne, skoro smo igrali, teška utakmica je iza nas. Svi su zdravi, čekamo samo za Uroševića, znaćemo posle današnjeg treninga - kazao je najpre Stanojević, pa nastavio:

- Prošlog puta nije bila rutinska pobeda, dali smo dva gola iz prekida. Maksimalno koncentrisano ulazi u ovu utakmicu.

Kakva je situacija sa Fejsom:

- On je pauzirao, opet je imao neki sitan problem, danas svi treniraju, odlučićemo posle treninga ko će igrati.

Nešto ranije, trener ekipe iz Bačke Topole, Žarko Lazetić je naveo da Zvezda i Partizan mogu da igraju svoju, posebnu ligu.

- Mislim da smo se izdigli, ukoliko smo u odnosu na trećeplasiranog pobegli 20 bodova. Ove sezone je tako. Mogu biti zadovoljan što smo ostvarili veliki broj bodova i pobeda, a ostalo... Kad se igra na tri dana možemo pričati o umoru, a sad su se već igrači adaptirali na novi napor - kratko je prokomentarisao Stanojević izjavu rivala, pa se osvrnuo na ekipu TSC-a:

- TSC igra veoma dobro. Lazetić ima ono njegovo prepoznatljivo, menjaju sisteme, način ulaska u igru i sve, adaptiraju se u odnosu na protivnika. Imaju svojih kadrovskih problema, videćemo u kom će sastavu izaći, sviđa mi se njegov način igre. Mi igramo zonski i tako to rešavamo, na sastanku koji ćemo sad imati, ću igračima reći šta sve mogu da očekuju od njih.

Koliko je teško motivisati igrače u šampionskoj trci sada kada Zvezda ima dva boda prednosti?

- Nije sigurno lako, evo na primer Zvezda sada igra sa Čukaričkim, a ne pamtim da su ih nekada ugrozili u ovih nekoliko godina, pa ne verujem da će to i sada. Iako je Čukarički sada u samom vrhu srpskog fudbala, do sada ih nisu ugrozili. I prošli put su imali situaciju, ali eto nisu uspeli. Igrače ne opterećujem u ovom trenutku, jer situacija ne zavisi od nas, ali opterećujem ih samo da odigramo što je bolje moguće. Nije lako u svim tim okolnostima, moramo i mi sve da pobedimo - istakao je na kraju trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike